Досегашните модели на властта - джипката и лъжите, трябва да

...
 Досегашните модели на властта - джипката и лъжите, трябва да
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Минерални бани: Трябва ни нов модел на управление

 Open photo

 

Досегашните модели на властта - джипката и лъжите, би трябвало да бъдат сменени с нова формула, която ще обезпечи сигурност на вложенията и законодателство, и непоклатимост на приходите, на работните места. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Минерални бани, Хасковско.

Ние призоваваме - формулата да бъде вместо разделяне - единодушие, вместо неистина - ясни цели по националните цели, които дружно да отстояваме, с цел да градим общото ни бъдеще в България, сподели Карадайъ. Само по този начин ще можем да зададем вярната посока на развиването на страната, добави той.

Няма друга партия, която да се гордее със своята биография по този начин, както Движение за права и свободи, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи и изброи три от аргументите за горделивост.

" Първата е присъединяване ни в централната власт от 2001 до 2009 година, когато стопихме дълга с 16 милиарда, увеличихме с 6-7 милиарда евро средногодишно вложенията и оставихме 8,5 милиарда фискален запас.

Втората е, че написахме оперативните стратегии за първите два оперативни стратегии.

Третата е, че кметовете на Движение за права и свободи първи осъществиха плановете и по този начин европейското финансиране доближи до жителите и компаниите ", изясни Карадайъ.

Той напомни, че идващите 10 години след ръководството на Движение за права и свободи страната е влезнала в безпорядък, 500 000 са напуснали страната, а по-късно във властта са пристигнали инцидентни минувачи, които за 9 дни са изхарчили 9 милиарда от фискалния запас.

Когато Движение за права и свободи взе участие във властта, има устойчиво ръководство и сигурност за вложенията. Затова нашият зов е - с цел да е номер 1 страната, има потребност от експертизата на Движение за права и свободи. За да е номер 1 страната, има потребност от философията на Движение за права и свободи за заедността, съобщи Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР